Produkter for sauemelk ricotta (3)

SAUEMELK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

SAUEMELK RICOTTA KG 2,00 - Ricotta

Ricotta er et biprodukt som oppnås fra mysen som er igjen etter ostefremstillingen. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes mysen med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp mysen til en temperatur på omtrent 80°C, og det pakkes i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt på beholder ca. 2,00 kg.
Hulemodnet Pecorino

Hulemodnet Pecorino

Ønsket til oss alle er utvilsomt å følge et sunt og næringsrikt kosthold. Faktisk er det i vår natur alltid en hensikt om å gjenoppdage, finne igjen og konsumere ekte matvarer slik de en gang var. Siden vårt selskap er preget av tradisjon, kunne vi ikke frata ostelskere en Pecorino Val d’Orcia lagret i hule. Kjennetegnet ved dette produktet ligger nettopp i modningen. Denne skjer naturlig, inne i en hule gravd ut i tuff; og det er nettopp i dette habitatet, gjennom hele modningsperioden, at osten får uforglemmelige aromaer og smaker -
MODNET PECORINO I MYNTEKORST - Modnet

MODNET PECORINO I MYNTEKORST - Modnet

Modningen i ziro med mynte gir pecorinoen en intens og omsluttende blanding av aromaer som er helt berusende. Den presenteres i gaveinnpakning i skålform med en vekt på ca. 1,400 kg; Tilgjengelig også i vakuumpakket med hel form på ca. 1,400 kg; I halv form på ca. 0,750 kg; I kvart form på 0,300 kg.